PROJECT GALLERY

Torquay Bush Residence

Architect:                     Baker Droefnik Architects

Photos:                         Andy Lord, BWRM


Sonic Lighting was proud to design and supply the lighting for this gorgeous new residence in Torquay.  Our team worked closely with Baker Droefnik Architects and their client to ensure the lighting design and fitting selection worked harmoniously with their spectacular bush setting.

Lighting includes adjustable downlights in living and lounge areas, and in the front entrance walkway, recessed step lights in hallways, AVANT recessed in the bathrooms, SALT pendant in the dining area, and recessed track with IO on the timber feature walls and SIX M in the kitchen.

Wall lights around the external areas and front door and spotlights around the pool area complete the area.

< back to project gallery